Sovs & Sikkerhed

Sovs & Sikkerhed

Sovs er Zaxsez' Særligt Omsorgsfulde og Venlige Sikkerhedsfolk! Vi har valgt nogle af de bedste og venligste mennesker i verden til at passe på jer! Men hvis de skal blive ved med at være venlige, skal I huske at gøre, som de siger!

De fleste af SOVS-folkene er samaritter-uddannede og ved lige nøjagtig hvad man gør hvornår, hvis der skulle opstå en krisesituation, eller hvis nogen kommer til skade. Men der er også et par folk med, som kun er med for at sørge for at I har det godt og som kan snakke med jer og opmuntre jer, hvis I har brug for at snakke eller er gået lidt kolde!

SOVS's fornemste opgave er at få alle spejdere til at gennemføre Zaxsez! Så de kommer tit og kigger til jer og sørger for at I alle er tørre og har det godt, og de hjælper jer, hvis der er noget, I skal have hjælp til! Det kan være alt fra at få fyldt vandflasken til at få prikket en vabel og få plaster på eller at køre nogen af jer til lægen, hvis I pludselig skulle være blevet dårlige, så det skulle være nødvendigt.

SOVS vil selv skrive noget senere i forløbet, så husk at holde jer opdateret her på siden - for der kommer rigtig gode tips og tricks til jer, så I får den bedste oplevelse!