Point

Point

Så er pointene fra Zaxsez 2015 klar

Pointene fra 2015 er nu online

Vi beklager forsinkelsen med pointene fra iår, men vi har desværre måttet sande at vores mistanke om snyd med de døde poster har været korrekt. Det har været svært at identificere præcis hvilke patruljer der har snydt, da der er blevet fundet flere måder at snyde på, derfor er alle point fra døde poster blevet annuleret i skemaet, der er uden tvivl nogle patruljer der vil føle at det rammer dem unødigt og det beklager vi, men det er den eneste løsning vi kan stå inde for. Det vil ikke være muligt at få dem oplyst, dog kan vi sige at de døde poster ikke har rykket noget overordnet set  i regnestykket (langt de fleste nåede meget få døde poster)..Er der spørgsmål til pointene på de øvrige poster kan disse rettes til jonas [at] zaxsez [dot] dk.

Pointene er endelige og der vil ikke blive ændret i dem, vi fortsætter dog med at undersøge sagen og det vil blive taget op på førstkommende løbsledelse/bestyrelsesmøde

Jeg vil gerne udtrykke min skuffelse over at vi som løb nu er nød til at bruge energi på at forhindre snyd, vi ville meget hellere bruge den energi på at gøre Zaxsez til et bedre løb som helhed.

 

Spejderhilsen

Jonas Suldrup

Løbsleder Zaxsez

 

Klik på filen ude til højre for at se det samlede pointark for lige netop din patrulje.

Placeringerne 1-3 er som følger..

1. Gaffa med Grænser

2. Epoxy

3. Aquila Advance