Foreningen

Foreningen

Fordele for dig, der ikke kan få Zaxsez nok!

 

I september 2010 blev Zaxsez en enhed! Det giver fordele for dig, som er med til at lave Zaxsez og gerne vil lave endnu mere af det! Foreningen Zaxsez arbejder nemlig, udover, for at skabe et udviklende fællesskab, hvor du får mod på mere, kurser du kan bruge, og sammenhold og samarbejde med spejdere på tværs af de traditionelle grupper og divisioner!

 

Hvad får jeg Ud af at være medlem?

Som medlem af gruppen får du gratis plads som hjælper på Zaxsez. Derudover får du adgang til vores Årsmøde, hvor vi vælger løbsledelse og bestyrelse. Samtidig får du så adgang til vores udviklings- og mødeweekender. Pt. Bliver der afholdt ca. 6 weekender om året, men det er visionen at der skal komme flere til! Vi kan allerede nu love at vi i nærmeste fremtid vil kunne tilbyde følgende:

-       Førstehjælpskursus med bevis
-       Formidlingskurser og skuespilskurser
-       KREA weekend i maj / juni måned
-       Mulighed for at påvirke løbet og den generelle udvikling af fremtidige Zaxsez'er

Du har selv mulighed for at udvide listen. Kan du noget, som andre skal vide mere om eller har du ønsker, så laver vi det! 

Hvad forpligter jeg mig til?

Som medlem af Zaxsez forpligter du dig til at betale kontingent en gang om året samt at modtage vores nyhedsbrev. That's it! Alt andet er noget, du kan melde til og fra til fra gang til gang. Vi nedsætter div. Arbejdsgrupper og udvalg som du kan melde dig til, men det er ikke et krav for at være medlem at du deltager i noget. Ved at betale i dit kontingent støtter du os jo allerede økonomisk, og det er sådan set alt hvad vi beder dig om.

Hvad koster det at være medlem?

Det koster pt. 250 kr. årligt at være medlem af gruppen. Prisen dækker Zaxsez løbet samt gruppekontingent. Ønsker du at have korpsmedlemsskab gennem Zaxsez, koster det 500 kr. årligt.

Derudover holder vi nogle weekender, som varierer i pris i forhold til hvilke tilbud der er på weekenden. Prisen varierer fra 100,- til 550,-. Du bestemmer selv hvor mange weekender du vil deltage på! 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til hvordan du bliver medlem eller hvad gruppen laver, kan du kontakte vores "gruppeleder" / arrangementsleder Simon Suldrup, telefon: 40 48 09 14 eller simon [at] zaxsez [dot] dk, eller vores formand Merete Stryhn Lohse, telefon: 28 73 92 44 eller merete [at] zaxsez [dot] dk