Nyheder

Aflysning af Zaxsez 2017

Det er med stor ærgrelse at vi skal bekendtgøre, at løbsledelsen og bestyrelsen i Zaxsez ser sig nødsaget til at aflyse årets løb.

Flere faktorer har gjort sig gældende i processen med årets løb, og de nærmere detaljer for den sørgelige beslutning vil vi ikke komme nærmere ind på i denne meddelelse.

Det er dog vigtigt for os at understrege at dette ikke er et endeligt farvel til Zaxsez – hverken som forening eller som et arrangement for spejdere fra hele Danmark. Derfor har vi også besluttet at samles weekenden i uge 8 i Nyråd ved Vordingborg for at diskutere, hvorledes Zaxsez i fremtiden kan give rigtig mange spejdere nogle gode og store spejderoplevelser. Alle er velkomne til at deltage i processen – man skal blot være fyldt 16 år.

Senest 1. april vil I få nyt omkring hvad Zaxsez har i støbeskeen i fremtiden - så hold jer endelig opdateret her på siden eller på vores hjemmeside.

Spørgsmål og kommentarer modtages meget gerne i privatbeskeder og på mail. Vi forbeholder os dog retten til ikke at svare jer i denne tråd, så hvis I ønsker svar på et spørgsmål eller har en kommentar til fremtiden for Zaxsez, kan I sende den til os på mail eller privatbesked.
Hvis I ønsker at sende en mail, kan det gøres til vores PR-ansvarlige Jonas, på Jonast [at] zaxsez [dot] dk

***OBS***
Er du hjælper og har tilmeldt dig løbet, skal du naturligvis have dine penge retur – du bedes derfor kontakte løbsleder Simon Suldrup på mail simon [at] zaxsez [dot] dk for aftale om refundering af beløbet.