Information til forældre

Information til forældre

denne side kommer til at indeholde information til forældre med praktiske oplysninger om turen, nødnummer, hvis I skal i kontakt med jeres barn, adresse mv.

Hvem er Zaxsez?

Zaxsez er, foruden at være et landsdækkende spejderløb, der afholdes i februar måned, en spejdergruppe for unge og voksne, der laver løb og aktiviteter. Vi er tilhørende i Svend Gønges Division, og derfor har divisionen spurgt os, om vi vil afholde det årlige tropstræf for spejderne i SGD.

Hvad skal børnene lave?

Formålet med TropsTræf er at:

  • Tropspejderne møder hinanden
  • Der dannes relationer på tværs af grupperne i Svend Gønges Division
  • Tropspejderne får oplevelser, de vil fortælle videre
  • Tropspejderne bygger videre på gode kammeratskaber fra tidligere fælles oplevelser

Der er ingen officiel pointgivning på de opgaver, spejderne laver i løbet af weekenden, og formålet er at jeres børn får en hyggelig og spændende weekend, hvor alle kan være med!

Praktiske Informationer

Tidspunkt: Fredag den 4. november kl.19.30 til lørdag den 5. november kl.17.00

Sted: Kulsbjerg Skole, afdeling Nyråd (Bakkebøllevej 8. 4760 Vordingborg)

Pris: 120,- pr. spejder – dækker aktiviteter samt forplejning (natmad fredag, morgenmad, frokost og aftensnack lørdag)

Medbring: Grej til indendørs overnatning, tøj til aktiviteter både ude og inde, praktisk fodtøj, spisegrej, toiletsager (bad ikke muligt), lommepenge (der vil være mulighed for at købe guf i løbet af weekenden)

Tilmelding: Til din leder senest fredag den 21. oktober

Kontakt og info

Kontakt i løbet af weekenden:

Vi anbefaler at forældre ikke er i kontakt med deres børn, når de er afsted på spejderweekend. Husk - intet nyt er som regel godt nyt, og vi skal nok sørge for at give besked, hvis der er noget, I skal vide.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med dit barn under weekenden, beder vi dig ringe til vores nødnummer - her får du fat i den pågældende vagt på det tidspunkt. Grunden til at vi ønsker at være kontaktled mellem dig og dit barn er, at vi ved hvor dit barn er. Og vi har mulighed for at støtte og hjælpe, hvis det viser sig at barnet skal hjem eller have vigtige beskeder.

Udfyld tilmeldingen korrekt:

På tilmeldingen bedes du som forælder sætte to krydser - ét kryds, hvor du giver tilladelse til at de billeder, vi tager af dit barn i løbet af weekenden, må bruges af Zaxsez og SGD i PR-øjemed og på Facebook - og ét kryds, som giver os lov til at køre med dit barn i vores privatbiler. Dette kryds er vigtigt, hvis dit barn skulle få brug for lægehjælp i løbet af weekenden - for så kan vi køre dem på lægevagten, skadestuen o.lign. hvis uheldet skulle være ude. Hvis krydset ikke er sat, er vi nødt til at vente på at der møder en forælder op og kører barnet.

Forældreoplysningsseddel:

Alle børn bliver bedt om at udfylde en seddel ved ankomst, hvor de angiver deres forældres telefonnummer mv.

Denne seddel er også tilgængelig her på siden, og du er velkommen til at printe den og udfylde den sammen med dit barn for at lette vores arbejde ved ankomsten.

 

Nødnummer på weekenden:

28 73 92 44