Hvad er Zaxsez?

Hvad er Zaxsez?

Hvad er Zaxsez?

Zaxsez er et stort spejderarrangement. Vi sætter os ikke fast på en bestemt form - så du ved ikke altid hvad du kan forvente hos Zaxsez!

Zaxsez er et spejderarrangement, hvor vi har udfordringer for dig, der lige er startet i troppen og aldrig har været på et stort løb før, men vi har bestemt også udfordringer til dig, der har været afsted på andre store løb og som godt kan lide de oplevelser det giver!

Zaxsez er IKKE et løb, hvor du nødvendigvis kommer til at gå mange kilometer, løbe meget stærkt eller lave store fysisk udfordrende ting. Det er derimod et løb, hvor det er vigtigere end nogensinde før at have et godt sammenhold i patruljen, at kunne samarbejde og at være en god kammerat!

Hvem kan komme med på Zaxsez?

Alle spejdere fra alle korps i Danmark kan deltage på Zaxsez. For at deltage på Zaxsez skal du dog være fyldt 13 år på løbstidspunktet og må ikke være over 17 år på løbstidspunktet.

Hvad skal man kunne på Zaxsez?

 Der er ikke voldsomt mange krav for at komme med på Zaxsez. Men vi har opstillet nogle pejlemærker for hvad du skal kunne for at være med på Zaxsez:

  • Du og din patrulje skal kunne være afsted på en weekend og samarbejde uden ledere
  • Du skal kunne bære din egen oppakning og jeres patrulje skal kunne bære den fælles patruljeoppakning hele turen rundt
  • Du skal kunne de mest basale spejderfærdigheder
  • Du skal kunne klare at være aktiv en hel weekend med forholdsvis lidt søvn

I forbindelse med deltagerbrevet, får du og din patrulje adgang til en side med oplysninger om spejderfærdigheder, der vil være gode at træne, hvis I vil være top klar til Zaxsez!

Hvor langt skal man kunne gå på Zaxsez?

Du skal kunne gå 30 kilometer på en weekend med oppakning. Som træning til Zaxsez er det en god idé at gå en tur uden ledere på et møde i løbet af vinteren. I skal helst kunne gå ca. 6-8 kilometer på 2 timer for at kunne klare distancerne på Zaxsez.

Har du flere spørgsmål? Så skriv endelig til os eller skriv i kontaktformularen her på siden! På den måde kan også være at dit spørgsmål kommer til at stå her på siden, når vi har svaret dig :-)